Escola de Dansa Vocacions.

 

 

 

 

 

 

Vocacions és una escola de dansa que ofereix un ventall de possibilitats i té com a objectiu la formació de nens i nenes a partir dels 3 anys en la disciplina de la dansa en totes les seves modalitats. Compta amb un gran equip de professors en actiu, amb una àmplia experiència professional i titulacions homologades.

La filosofia de Vocacions és el treball de manera personalitzada per a totes les necessitats, aconseguint una progressió a mida i potenciant les capacitats de cada alumne, sense oblidar que vénen a gaudir a cada classe.

 

Aquest projecte és possible gràcies a la familia que constitueix l’escola: els millors professors, els millors alumnes i les millors families.

En el projecte pedagògic de Vocacions integra la dansa com a mitjà d’expressió en el dia a dia del nostre alumnat com a una faceta més de la seva rutina.

Es treballen valors com la responsabilitat, la disciplina, el treball en equip, l’esperit de superació i el respecte mutu i a un mateix. D’aquesta manera, la dansa es converteix en un mitjà d’expressió molt potent dels sentiments i idees des de ben menuts, respectant l’evolució de cada alumne segons les seves necessitats i adaptant-nos al seu ritme d’aprenentatge.

En el cas que decideixin orientar la seva vida profesional al món de la dansa, el nostre professorat adreça i prepara al ballarí/na per aconseguir els seus propòsits i dedicar-se a la seva vocació: la dansa.

Des de llavors, l’escola ha anat creixent, i ha comptat amb nombrosos professionals de diferents estils de dansa per impartir classes, cursos, classes magistrals, etc, per transmetre valors, coneixements i ajudar als alumnes a desenvolupar la seva faceta artística gràcies a la música i els moviments del cos.

Cada any, alumnes nous arriben per començar, continuar o reprendre la seva formació en la dansa en la nostra escola i d’altres marxen per seguir la seva formació a altres centres com el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre.

L’any 2013 s’inicia el projecte del Ballet Juvenil Vocacions, una companyia de formació per als alumnes que vulguin dedicar-se a la dansa d’una manera més professional, assistint a cursos, presentant-se a convocatòries per a beques, concursos de dansa arreu d’Europa i actuant en escenaris arreu del país.