EQUIP DE PROFESSIONALS

Comptem amb un equip de professionals especialitzats en diferents disciplines amb un llarg recorregut tant en el món de la dansa com en el de la docència.

Ens sentim especialment orgullosos de qui ensenya a ballar a la nostra escola de dansa. Grans professionals, ballarins, coreògrafs i mestres als quals els apassiona ballar i ensenyar.

El nostre equip és, sens dubte, el millor d’aquesta acadèmia de ball i ho sabem. Estem envoltats de grans professionals de la dansa que l’entenen i la viuen de la mateixa forma que l’entenem nosaltres. Gent amb passió, molta passió i que es desviuen en cada hora que passen amb els seus alumnes. Que fan de cada classe un moment especial en el qual divertir-se, ensenyar molt i transmetre bons valors.

Cada professional és especialista i ballarí de la disciplina que imparteix i, en els grups de nens, a més comptem amb ballarines titulades en magisteri. Per a qui la tria des de molt pequi, la dansa és una part molt important de la seva educació i desenvolupament. Per això, per a nosaltres, això és una cosa que suma i molt.

Mònica Aguilar- Directora i cordinadora - Dansa Clàssica

Micky Canelada - Modern/Jazz i Funky

Cristina Merino - Danses Urbanes

Cristina Guerrero - Dansa Contemporànea i Dansa Neoclàssica

Olga Ponce - Dansa Espanyola

Ana Camarero - Dansa Clàssic i Repertòri

PROVA UNA CLASSE
SENSE COMPROMÍS

Ens encantarà que vinguis sempre que vulguis a conèixer-nos i a provar les nostres instal·lacions que coneguis a l’equip i potser, als teus futurs companys/as de ball. Véns?