EQUIP DE PROFESSIONALS

Comptem amb un equip de professionals especialitzats en diferents disciplines amb un llarg recorregut tant en el món de la dansa com en el de la docència. I junts porten a terme un projecte pedagògic comú.

Ens sentim especialment orgullosos de qui ensenya a ballar a la nostra escola de dansa. Grans professionals, ballarins, coreògrafs i mestres als quals els apassiona ballar i ensenyar.

El nostre equip és, sens dubte, el millor d’aquesta escola de dansa i ho sabem. Estem envoltats de grans professionals de la dansa que l’entenen i la viuen de la mateixa forma que l’entenem nosaltres. Gent amb passió, molta passió i que es desviuen en cada hora que passen amb els seus alumnes. Que fan de cada classe un moment especial en el qual divertir-se, ensenyar molt i transmetre bons valors.

Cada professional és especialista i ballarí de la disciplina que imparteix i, en els grups de nens, a més comptem amb ballarines titulades en magisteri. Per a qui la tria des de molt pequi, la dansa és una part molt important de la seva educació i desenvolupament. Per això, per a nosaltres, això és una cosa que suma i molt.

PROVA UNA CLASSE
SENSE COMPROMÍS

Ens encantarà que vinguis sempre que vulguis a conèixer-nos i a provar les nostres instal·lacions que coneguis a l’equip i potser, als teus futurs companys/as de ball. Véns?