HEM DE BALLAR SERIOSAMENT.

Vam ballar junts per primera vegada l’any 2009 i no hem deixat de fer-ho. Vocacions va ser fundat per la professora i directora Mònica Aguilar, licenciada en pedagogía aplicada a la dansa per la RAD.

Vocacions és un espai d’aprenentatge i creació on els nens poden gaudir de la dansa, sigui de manera lúdica o preparant-se per a iniciar un camí professional.

Pre-Ballet

Des dels 3 als 5 anys

Es coneix com a pre-ballet a l’etapa d’iniciació a la Dansa Clàssica. En ella s’introdueix gradualment l’estudi de les primeres rutines del ballet (terra, barra, centre, diagonals…).

Es treballa bàsicament l’expressió corporal. A través del joc els nostres mini ballarins i ballarines comencen a tenir sentit de l’equilibri, ritme, control, moviment, improvisació, elasticitat i musicalitat.

Clàssic

Des dels 5 anys

Podràs aprendre i gaudir de la tècnica més clàssica amb professors i ballarins titulats. El que sempre has desitjat ballar. El teu moment de concentració per a aprendre i gaudir de la dansa més bonica del món.

Contemporani

Des dels 7 anys

A les classes de contemporani aprendràs tota la tècnica d’aquest estil de dansa de la mà de ballarins en aquest estil. Practicaràs la tècnica a través de creatives coreografies en grup que no podràs deixar de ballar.

Hip-Hop

Des dels 7 anys

Les nostres classes de hip-hop són molt divertides. Aprèn tots els estils de la dansa urbana i gaudeix ballant sense control però controlant l’estil amb una gran varietat de coreografies i moviments.

Modern Jazz

Des dels 7 anys

A les classes de modern jazz podràs gaudir de coreografies tant comercials com modernes. És ideal per ballarins i ballarines que volen iniciar-se en el món de la dansa i no tenen experiència prèvia.

Jazz

Des dels 7 anys

Les classes de jazz combinen la base tècnica de la dansa clàssica amb estils i músiques més modernes. Durant les classes, podràs gaudir de coreografies tant líriques, com del més pur estil jazz passant pel Broadway.