UN GRAN EQUIP

El Ballet Juvenil Vocacions es va formar el 2013 fin al 2020, amb la finalitat e formar nens i nenes per sortides professionals i l’opció de gaudir dels escenari amb coreografies grupals, duos, solos, etc. Forma part d’un gran equip de competició de dansa dividit en diverses disciplines i edats: dansa clàssica, dansa jazz, dansa contemporànea i hip hop.

Ballet Juvenil

Des de Vocacions, l’any 2013 vam iniciar un projecte per tal que el nostre alumnat pugui aprofundir en el món de la dansa amb una experiència de formació més intensiva i de més dedicació.  El Ballet Juvenil Vocacions és una companyia de formació per als alumnes que vulguin dedicar-se a la dansa d’una manera més professional, assistint a cursos, presentant-se a convocatòries per a beques, concursos de dansa arreu d’Europa i actuant en escenaris arreu del país.

Continuant amb la nostra linia de treball (fomentant els valors com la responsabilitat, la disciplina, el treball en equip, l’esperit de superació, etc), proposem un projecte pedagògic enriquidor degut a la seva immersió pràcticament total en el món de la dansa. És un projecte perfectament combinable amb els estudis escolars, ja que al 2018 es posa en marxa una nova proposta dins del projecte d’adaptació curricular per als estudis superiors (indicat per a majors de 16 anys).

Des del 2016 el Ballet Juvenil Vocacions té un acord de col·laboració amb l’Auditori de Llinars del Vallès, i ens servim d’aquestes instal·lacions per fer les classes, així com també assajos de les actuacions que es presentaran a les competicions i petits projectes dalt de l’escenari. Aquest espai ens permet gaudir de l’art de la dansa en la seva totalitat i que els alumnes puguin servir-se d’espais grans per a fer les classes, així com portar aquests coneixements a un escenari real; amb públic, canvis de vestuari, els nervis d’abans de sortir a escena i tot el que pugui significar un espectacle.BA