Matrícula oberta per al curs 2023-24

Una de les experiències més gratificants de tenir una escola de dansa és poder veure el desenvolupament complet de cada estudiant des de la seva primera vegada a l’escenari fins al seu últim dia a Vocacions

Els nostres exalumnes de Vocacions s’han graduat en alguns dels millors centres de dansa i conservatoris a nivell nacional i companyies de dansa a nivell internacional.

La nostra visió a Vocacions és acollir als joves talents i ajudar-los a descobrir el seu propi i únic potencial com a ballarins, proporcionant-los la base tècnica més sòlida que prové de tots els estils de formació i preparant-los per al seu futur com a estudiants professionals en institucions de dansa.

Estem molt orgullosos de tots i cadascun dels nostres alumnes que han passat fins ara per l’escola i esperem impacients a les pròximes generacions d’estudiants de Vocacions que continuaran fent-nos sentir orgullosos i deixant les seves marques úniques i individuals a la indústria de la dansa.

Si tu també vols formar part de la nostre escola, encara ets a temps de matricular-te pel curs 2023-24. Informa’t sobre les modalitats que treballem a la secció què fem / estils de dansa.