UN EQUIP DE GRANS PROFESSIONALS.

Forma part d’un gran equip de competició de dansa dividit en diversos estils i edats: dansa clàssica, jazz, hip hop, contemporani…

EXÀMENS DE LA RAD

A Vocacions treballem la disciplina de dansa clàssica (Ballet) des de la metodologia pedagògica de la Royal Academy of Dance, escola que es situa a Londres, i oferim la possibilitat d’examinar-se en els seus diferents nivells a partir dels 3 anys i aconseguir el títol de ballarí/na de dansa clàssica de la RAD. Cada any, examinadors oficials d’arreu del món venen a examinar els nostres alumnes.

És un tipus de pedagogia basada en l’acte natural de ballar i que intenta introduir la dansa clàssica a través dels moviments més orgànics i naturals del cos als més menuts, basant-se en el joc com a eina essencial d’aprenentatge en els primers anys i introduint poc a poc disciplina i la tècnica, sense reprimir el moviment natural. D’aquesta manera, s’aconsegueix que al arribar a nivells superiors els alumnes ballin amb una bona base tècnica i a més a més gaudeixin fent-ho. El diferents nivells que es poden cursar són:

  • “Dance to Your Own Tune” és el currículum per a nens/es de 2½ a 5 anys.
  • “The graded syllabus” (Pre-Primary in Dance, Primary in Dance i els graus 1–8) proporciona una àmplia formació pràctica de dansa i desenvolupa habilitats tècniques, musicals i de rendiment (a partir dels 5 anys d’edat).
  • “Vocational graded examinations” (Intermediate Foundation, Intermediate, Advanced Foundation, Advanced 1, Advanced 2) correspon als nivells que proporcionen un estudi en profunditat del ballet i prepara als estudiants per a una carrera a nivell professional (a partir dels 11 anys).
Fins a la data, Vocacions té el 100% d’aprovats en tots els alumnes que s’han presentat als diferents als exàmens.