Matrícula oberta per al curs 2020-21

Ja tenim notícies sobre el possible escenari del curs 2020-2021! Com sabeu, el Teatre Auditori és tancat, no només per vacances, sinó que per culpa de les mesures cap a les aules dins de la cultura és tot molt restringit. Com ja us hem anat informant des dels inicis del COVID-19, la nostra directora Mònica no ha parat fins a aconseguir respostes per part l’ajuntament (amb l’alcalde i regidors).

Us informem, que al setembre, amb la data encara per concretar, podrem començar les classes al TA només Dilluns i Dimecres, ja que són els dies que ens han deixat disposar, de moment. Que vol dir això?, doncs que intentarem comprimir al màxim les disciplines que hi ha fins ara, i sobretot, tancar grups, reduïts. A la que hi tinguem les inscripcions, donant sempre prioritat als antics alumnes, i tancar el grup de seguida arribem al nombre màxim. Ens sap molt greu haver de començar el curs així, però volem començar-lo, sigui on sigui, sigui com sigui, però ballant!

Us recomanem que feu les matricules si teniu clar que voleu seguir perquè per llei no podrem tenir més d’una quantitat determinada d’alumnes per aula. Encara no disposem de l’horari definitiu ja que estem pendents que ens cedeixin una sala a una escola del poble pels Dijous i Divendres, si fos així podríem plantejar un ventall més ampli de possibilitats.

Moltes gràcies a tots els alumnes i families per confiar en Vocacions, no podem marxar de vacances sense agrair-vos el vostre suport i fidelitat a l’escola!

Per més informació sobre tarifes de matriculació, contacteu amb nosaltres.